Okulumuzun kurucu ortak olarak yürütmüş olduğu EDUCATION AND GEOGRAPHY ARE SIMILAR projemiz başarılarla devam ediyor. / Our EDUCATION AND GEOGRAPHY ARE SIMILAR project, which our school carried out as a founding partner, continues with success.

Okulumuzun kurucusu ortak olarak yürüttüğü EĞİTİM VE COĞRAFYA BENZER projemiz değerli müdürümüz Cumhur APAK ve Okul öncesi öğretmenimiz Nagehan ÇAKMAK ÇAKAN tarafından yürütülmektedir. Projenin temel oluşturan düşüncesini kullananların eğitimleri coğrafyasının şekillendirdiği üzerine kurulu. Kısaca insan yaşadığı şehre benzer.

Our EDUCATIONAL AND GEOGRAPHIC SIMILAR project, which is carried out as a partner by the founder of our school, is carried out by our esteemed principal Cumhur APAK and our preschool teacher Nagehan ÇAKMAK ÇAKAN. The education of those who use the basic idea of the project is based on the geography shaped by it. In short, people are like the city they live in.

Yayın: 22.06.2023 - Güncelleme: 22.06.2023 22:39 - Görüntülenme: 132