May

Yks de başarısı olan öğrencilerimizi okula davet ederek sınava hazırlanan öğrencilerimizle tecrübe paylaşımında bulunmalarını sağladık

May

Okul kütüphanesi saat 17: 00 kadar açık kalması ve öğrencilerin araştırmalarının yapılabilmesi için internet erişimine açık tutuldu.

May

Ramazan ayı bilinci oluşturmak için ögrencilerle teravih programları düzenlendi panolar hazırlandı

May

Halkla ilişkiler ve kurum kültürü iletişim, etkin dinleme ve beden dili, etkili ve güzel konuşma hakkında okulumuz rehberlik öğretmeni Rümeysa Karataş tarafından öğretmenlerimize sunum yapıldı.

Nis

Öğretmenlerimize Güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin korunması konulu seminer düzenlendik.

Nis

İnternet haftası çerçevesinde okulumuzda kodlamayı eğlenerek severek  yapmak için etkinlikler yapıldı.

Nis

Tazof’un düzenlediği Zeka Oyunları Turnuvasında okulumuzu en güzel şekilde temsil ederek tüm rakiplerini eleyip 1. olan öğrencimiz Aysel HAYDO’yu ve danışman öğretmeni Doğancan ERGÜN’ü okulumuz adına tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

Ayın Değerler Eğitimi  Çalışması olan doğrulukla ilgili ögrencilerle birlikte broşür hazırlandı.

Nis

Ögrenci mesleki gelişim ile ilgili faaliyet alanı kapsamında çanakkale zaferi ile ilgili suhedayi anma programı düzenlendi ve okul olarak 1 hatim indirildi.

Nis

Akademik gelişim ve kariyer planlama ile ilgili faailiyet alanı kapsamında 8. Sınıflara deneme sinavi uygulandı. Değerlendirmeleri yapılarak sonucları veli ve öğrencilere bildirildi.

Nis

Ögretmenler ve egitim yöneticileri ile ilgili faaliyet alanı  kapsamında vatan ve mukaddesat uğruna şehit olan egitimcilerimiz öğretmenlerimizin katılımı ve Türkçe öğretmenimiz Fatma Onay'ın sunumu ile yad edildi.

Nis

Eğitim ortamları ve fiziki imkanlar faaliyet alanı ile ilgili haftanın ayet ve hadisleri belirlenip panolarda gösterimi sağlandı.

Mrt

Güvenli internet kullanımı kişisel verilerin korunması konulu seminer düzenlemiştir

Mrt

Okulumuz , İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği ,15 Temmuz İstiklal Şehitleri Futbol Turnuvasında rakibini 4-1 ilk skorla yenerek bir üst tura çıkmıştır. Başarı Geleneğimiz.