İZMİR / KARABAĞLAR - Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu

Ara

"Oku-yorum" okuma kültürünün geliştirilmesi projesi tüm Anadolu İmam Hatip Liseleri ve Ortaokulları ile birlikte okulumuzda da 2020-2021 eğitim-öğretim yılında uygulanmıştır.

Projenin uygulamasında desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz. Öğretmenlerimize okuma kültürünü aşılayan bu proje ile yeni ufuklara yelken açtık. Okuyan okuduğunu anlayan ve kendini sözlü yazılı ifade edebilen bireyler geleceğimizin olacaktır.

Kas

Öğrencilerimize  fen sanat bilinci oluşturmak için bilim sokağı oluşturduk.

Kas

Okulumuzda çocukların toplum içinde hitap yeteneklerini geliştirmek. Kendi alanlarında mesleki yönden yetenek kazanmak için gerekli çalışmalar yapılmaktadır.

Kas

okulumuzda öğrencilerin okuma,okuduğunu anlama becerilerinin geliştirilmesi için gerekli etkinlikler yapıyoruz.

Kas

8. Sınıf öğrencilerine yönelik Seviye Tespit Sınavı uygulanır.

Öğrencilerin bilgi düzeylerini ölçmek ve sınav sistemine hazırlamak

Kas

8.sınıf öğrencilerimize bireyi tanıma teknikleri uygulamaları kapsamında otobiyografi çalışması yapılmıştır.

Öğrencilerimizin kendilerine ilişkin kendi tutum duygu ve düşüncelerini anlamak ve bu doğrultuda üst eğitim kurumlarına yönlendirme çalışmalarını planlamak

Kas

Okulumuz 7-A sınıfı öğrencisi Aya Haydar Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği 10 Kasım Şiir yarışmasında İlçe 3.lüğü ödülünü kazanmış ve ödülünü İlçe töreninde Belediye Başkanı Sayın Muhittin Selvitopu'ndan almıştır. Başarılarımızın devamlı temennimizdir.

Okulumuz Mevlidi Nebi Etkinlikleri Yapıldı.

Okulumuz Mevlidi Nebi etkinlikleri kapsamında kutlama programını gerçekleştirmiş ve lokma döktürmüştür...