Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını etkinlikler ile kutladik

Nis

Okulumuz 23 Nisan oryantiring yarışmalarına katıldı

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı kabulu programı düzenledik

Mrt

Öğrencilerimize deprem bilinci oluşturmak amacıyla deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

24 kasım öğretmenler günü programı yapıldı.

10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma programı yapıldı.

Ekm

Okulumuzda 100.yıl Cumhuriyet Bayramı coşku ile kutlandı.

Ekm

" TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN YÜZÜNCÜ YILI"  kapsamında kod haftası olarak eğlenerek kodlar öğreniyoruz.

Haz

Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri LGS okul tanıtımları kapsamında @nerbakanaihl35 Necmettin Erbakan AİHL’ne tanıtım ziyaretinde bulunmuştur. Misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. #LGS #KTS Başarı Geleneğimiz.

Haz

7 . sınıflar için açık liseye geçiş gibi durumlara karşı LGS  hazırlık programı veli ve öğrenci katılımları sağlanarak tanıtımlar gerçekleştirilir.

Haz

Yıllık yapılan çalışmalar değerlendirildi. Yapılacak etkinlikler planlandı.

Haz

Sosyal kültürel alan Çalışmaları olarak ögrencilerle geziye gidildi

Haz

Öğrenci mesleki gelişim alanları çalışması olarak öğrencilerimizi mesleki ve genel liselerin tanıtımı yapıldı.

May

Okulumuzda öğrencilerle birlikte ramazan sandığı uygulaması yaptık ve ramazan ayında ihtiyaç sahibi velilere kolilerimizi gönderdik.